Η σχολή

Οι εγγραφές άρχισαν!

Επικοινωνήστε το καλύτερο dance academy τώρα και κάνε όλα τα πρώτα μαθήματα εντελώς δωρεάν!

Dancesport

Dance is not a competition, it’s a passion

Dance Sport Dance School λειτουργεί από το 2005. Τα τελευταία χρόνια βρισκόμαστε στη νέα μας διεύθυνση Γ. Χαλκίδη 32 (περιοχή Μαρτίου, Θεσσαλονίκη), σε χώρο 1000 m2, όπου μπορείτε να επιλέξετε το είδος του χορού σας επιθυμείτε για εσάς και τα παιδιά σας, έχοντας δίπλα σας το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Η Μας dance academy είναι μέλος της EXOE (Εθνική Ομοσπονδία Χορού και Αθλητισμού Ελλάδος) και οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς χορού στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Με πολυετή εμπειρία είμαστε δίπλα σας είτε επιλέξετε τον χορό ως χόμπι, είτε ως επάγγελμα είτε ως άθλημα!

dance academy

Τα προγράμματα της dance academy μας

Η dance academy μας προσφέρει μια σειρά από προγράμματα χορού που είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε ατόμου. Είτε είστε αρχάριος που θέλει να αποκτήσει βάση στον κόσμο του χορού είτε έμπειρος χορευτής που θέλει να βελτιώσει τις δεξιότητές σας, έχουμε προϊόντα για όλους.

Για αρχάριους

Ο στόχος των μαθημάτων μας για αρχάριους είναι να σας παρέχουμε μια διασκεδαστική και υποστηρικτική εισαγωγή στις βασικές αρχές διαφόρων μορφών χορού. Για να σας βοηθήσουν να αισθάνεστε ασφαλείς και άνετα στην πίστα, οι έμπειροι δάσκαλοι της dance academy μας θα σας καθοδηγήσουν στις αβεκαδικές κινήσεις και μεθόδους κάθε στυλ χορού, από Salsa to Ballroom.

Για αρχάριους
Μέση Μαεστρία

Μέση Μαεστρία

Είστε έτοιμοι να επιδείξετε τις χορευτικές σας δεξιότητες; Κάθε ενδιάμεσο μάθημα της dance academy μας επικεντρώνεται στη βελτίωση της τεχνικής σας, στη διδασκαλία σας περίπλοκης χορογραφίας και στη βοήθεια σας να δημιουργήσετε ένα μοναδικό στυλ. Είτε ο στόχος σας είναι να διαγωνιστείτε είτε απλά να φαίνεστε ωραίοι στην πίστα, οι δάσκαλοί μας είναι αφοσιωμένοι στο να σας βοηθήσουν να τον πετύχετε.

Προχωρημένο επίπεδο

Για τον μορφωμένο χορευτή που αναζητά μια πρόκληση, τα προηγμένα προγράμματα της dance academy μας προσφέρουν επαληθευμένες οδηγίες μαζί με βίαιη εκπαίδευση. Οι έμπειροι προπονητές μας θα σας προκαλέσουν στο μέγιστο και θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τις καλύτερες δυνατότητές σας στον χορό, από περίπλοκες κινήσεις με τα πόδια μέχρι προκλητικές άρσεις συνεργατών.

Προχωρημένο επίπεδο
Προγράμματα Νεολαίας

Προγράμματα Νεολαίας

Στην dance academy μας, υποθέτουμε ότι είναι κρίσιμο να καλλιεργήσουμε ένα χορευτικό πάθος από νεαρή ηλικία. Τα προγράμματά μας για νέους είναι διαθέσιμα σε παιδιά όλων των ηλικιών και επιπέδων δεξιοτήτων, παρέχοντας ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον για να αναπτυχθούν και να ανακαλύψουν την ταυτότητά τους.

Γίνετε μέλος της Οικογένειας της dance academy μας σήμερα

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως χορευτής; Προγραμματίστε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα μαζί μας τώρα για να ζήσετε τη συγκίνηση του χορού στο Dance Sport. Σε εμάς, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας σας, υπάρχει πάντα κάτι φρέσκο ​​να μάθετε και να παρατηρήσετε. Τώρα ας χορέψουμε! Ελα

Scroll to Top